Terug naar overzicht Gezondheidszorg
Gebruik ons gezondheidszorgnetwerk in jouw voordeel - Medigo actueel

Gebruik ons gezondheidszorgnetwerk in jouw voordeel

Momenteel is de vraag naar flexibele medische inzet hoog binnen de gezondheidszorg. Hierdoor wijken niet medische uitzendbureaus nu ook uit naar medisch studenten en zorginstellingen. Het is aan de ene kant natuurlijk fijn dat je als medisch student nu meer te kiezen hebt, maar aan de andere kant moet je ook goed opletten. Want hoe weten deze uitzendbureaus welke functie goed bij jouw huidige studiefase en vaardigheden past? Hoe gevarieerd is het medische opdrachtgeversnetwerk van deze bureaus? En wat gebeurt er na de coronacrisis als de extra inzet niet meer nodig is?

Verzekerd van een medische bijbaan gedurende jouw hele studie

Natuurlijk is er sinds de coronacrisis meer te kiezen op het gebied van medische bijbanen, maar alleen Medigo heeft een zeer gevarieerd netwerk binnen de zorg waar je ook na deze periode aan de slag kan. Onze opdrachtgevers werken uitsluitend met medisch WO-studenten en hechten waarde aan kandidaten die al eerder via Medigo gewerkt hebben. Zij werken graag met het Medigo profiel waardoor zij direct kunnen zien welke studiekennis jij al bezit en welke medische werkervaring jij al hebt opgedaan tijdens jouw studie, stages en eerdere bijbanen. Zodra jij via Medigo gewerkt hebt krijg jij uiteraard voorrang op interessante banen en projecten in jouw regio, simpelweg omdat wij jou goed kennen. En aangezien wij met zorginstellingen werken door heel Nederland, ben jij verzekerd van gevarieerde medische bijbanen in jouw volgende studiejaren!

Bouw een netwerk op tijdens jouw studie

Door tijdens jouw studie al samen te werken met jouw toekomstige collega’s en door meer contacten op te doen binnen het ziekenhuis is de kans groot dat jij sneller aan een vaste baan of opleidingsplek komt na het afstuderen. Daarnaast staat het natuurlijk prachtig op jouw CV. Daarnaast leer je jouw vak in de praktijk nog gedetailleerder en kan je veel meer leren van collega’s dan je denkt. Het netwerk dat je opbouwt tijdens jouw bijbanen via Medigo kunnen wij nog concreter maken voor je. Wij kunnen officiële referenties opvragen bij jouw opdrachtgevers die jij vervolgens weer kunt gebruiken voor het vervolg van jouw carrière. Omdat wij in direct contact staan met de opdrachtgever kunnen wij jou altijd snel van dienst zijn hierin. Deze referenties openen weer deuren naar volgende opleidingsplekken, stages en banen.

Breed oriënteren binnen de gezondheidszorg

Met een bijbaan binnen de gezondheidszorg doe jij tijdens jouw studie al waardevolle werkervaring op die jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Tijdens jouw studie krijg je enorm veel theorie. Door stages, cursussen, coschappen of practica kun je je praktijkgericht oriënteren, maar wellicht niet genoeg. Door een medische bijbaan krijg je meer inzicht in wat je wel- of niet aantrekkelijk vindt binnen een functie of type zorg. Via Medigo kan je in ieder geval aan de slag bij een zeer gevarieerd aanbod van type zorginstellingen. Ook kan een succesvolle tijdelijke job een mooie mogelijkheid zijn om door te stromen naar de volgende afdeling of polikliniek. Zo zijn er Medigo kandidaten geweest die er door hun stage als doktersassistent achter kwamen helemaal geen huisarts te willen worden. En Medigo kandidaten die als medisch assistent begonnen binnen een ziekenhuis en daar nu werken als ANIOS. Een bijbaan bij Medigo verzekerd jou ervan om in jouw volgende jaren ook via ons ingezet te worden op verschillende medische functies. Medigo staat in contact met een groot netwerk van zorginstellingen door heel Nederland die op zoek zijn naar medisch studenten! Neem een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met één van onze recruiters om samen te kijken welke zorginstelling bij jou past. Je kunt gemakkelijk met één van onze recruiters WhatsAppen.
Bron: Medigo, Afbeelding: Joseph Mucira via Pixabay
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Medigo assistent Emma