Medisch studenten

Werkervaring doe je op via Medigo!

Als student leer je veel, maar de meeste skills beheers je pas echt nadat je die in de praktijk hebt kunnen toepassen. Daarom is het heel waardevol om al tijdens je studie een bijbaan gezondheidswetenschappen te beoefenen! Gelukkig staan er bij Medigo een tal van vacatures gezondheidswetenschappen te wachten op een talent als jij. Precies de win-win situatie waar wij ons hard voor maken! Vind meteen een bijbaan die bij jou past en start vandaag nog met de basis van een fantastische carrière als medisch professional.

Deze functies pak jij op als student gezondheidswetenschappen

Weet je nog niet helemaal wat je kunt verwachten van een medische bijbaan? Laat ons je dan vertellen dat je een hele brede keuze hebt! Ga jij voor een bijbaan als poli medewerker, medische klantenservice of ga je liever aan de slag als een administratief of front-office medewerker binnen diverse klinieken? Het goede nieuws is dat er zo veel zorginstellingen op zoek zijn naar extra hulp dat er altijd wel een bijbaan in de buurt te vinden is. Meld je vandaag nog aan en kies jouw ideale bijbaan uit bij Medigo!

In welke studiefase jij ook zit, vind jouw bijbaan gezondheidswetenschappen bij Medigo!

Maak je profiel aan
  • Bachelor (BSc)
  • Master (MSc)
  • Afgestudeerd

Bachelor (BSc)

Als student gezondheidswetenschappen leer je problemen in de gezondheidszorg vanuit verschillende kanten te analyseren. Jij kunt je verplaatsen in verzekeraars en zorgaanbieders, maar zeker ook in de patiënt. Je bent gewild bij onze opdrachtgevers, want je bent breed inzetbaar bij projecten die te maken hebben met zorg, ICT en beleid. Wij zorgen voor een mooie bijbaan met goede verdiensten. Schrijf je snel in.

Master (MSc)

Ben je bezig voor je master gezondheidswetenschappen? Dan heb je meestal veel tijd tussendoor. Een perfecte gelegenheid om geld te verdienen, toch? Dat doe je uiteraard het liefst in de medische wereld. Tijdens je master leer je complexe gezondheids(zorg)problemen te analyseren en werk je aan programma’s om deze op te lossen. Je bent een teamplayer en komt heel goed tot je recht als coördinator binnen zorgprojecten. Lijkt jou dat iets? Update je account of schrijf je in.

Afgestudeerd

De gezondheidszorg is groeiende en altijd op zoek naar jonge professionals zoals jij. Zeker als je een diploma gezondheidswetenschappen op zak hebt. Misschien ben je nog bezig met afstuderen – dan veel succes! Of je bent al helemaal klaar (gefeliciteerd!) en druk aan het solliciteren. In beide gevallen kun je mooi nog wat extra werkervaring opdoen én geld verdienen. Is een bijbaan richting gezondheidswetenschappen iets voor jou? Schrijf je dan vandaag nog in of update je profiel.

Eenvoudig inschrijven en snel starten

Maak je profiel aan

Maak vrijblijvend en binnen 1 minuut een profiel aan en onze recruiters gaan voor jou aan de slag.

Vul je profiel in

Vul jouw Medigo profiel zo volledig mogelijk in, zodat wij jou optimaal kunnen matchen.

Persoonlijk contact

Onze recruiters nemen telefonisch contact met je op om jouw mogelijkheden door te nemen.

Snel aan de slag

Kort kennismaken bij de zorginstelling en starten!

Maak je profiel aan
Mijn Medigo

Van een persoonlijk profiel naar jouw ideale bijbaan

  • Uitgebreide medische kennis
  • Ervaring met medische verrichtingen
  • Vertrouwd met zorgsystemen
  • Snel instructies en protocollen eigen maken
  • Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
  • De taal spreken van de zorgprofessional
  • Patiënt -en cliëntvriendelijk te werk gaan

Benieuwd naar welke banen
we voor jou hebben? Check snel!

Gezondheidswetenschappen vacatures

Als student gezondheidswetenschappen vind je in een mum van tijd een vacature voor de ideale bijbaan naast je studie! Hieronder zie je een deel van de vacatures die momenteel wachten op een medisch talent. Welke pakt meteen jouw oog?

Deze studenten vonden ook een gezondheidswetenschappen bijbaan

Het koppelen van medisch studenten aan zorginstellingen is niet nieuw voor ons. We hebben namelijk al meer dan 5.000 kandidaten aan een toffe bijbaan geholpen! En naast dat de meer dan 1.500 zorginstellingen in 100+ steden hier heel erg blij mee waren, vonden ook de Medigo talenten dit een prachtige ervaring. Hieronder lees je meer over hun ervaring:

Administratieve ervaring en het werken met Medicore en Vcare. Je leert alvast de sector in de gezondheidszorg kennen. Samenwerking met Medigo is prima, goede communicatie.

Ik heb werk ervaring opgedaan in het handelen met patientendossiers en je leert hoe een ziekenhuis organisatorisch in elkaar zit. Ik ben heel tevreden over de samen werking met medigo!

Ik heb geleerd over bloeddruk waarden, cholesterol waarden, Bloedsuiker waarden en het omgaan met mensen die een meting komen doen. Voordelen zijn vooral ervaring opdoen en nieuwe kennis opdoen over medische onderwerpen en op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd. Ik ben zeker tevreden over Medigo en heb de diensten als leerzaam en leuk ervaren.

Als medisch student Gezondheidswetenschappen leer ik werken met een EPD systeem en patiënten helpen via de helpdesk. De voordelen van een medische bijbaan is dat je altijd ervaringen opdoet die je in verschillende (zorg)disciplines kunt gebruiken. Daarnaast werk je ook meteen in een richting die gerelateerd is aan je studie. Ik ben erg tevreden over Medigo!

Ben jij ook klaar voor de start van je medische carrière?

Maak je profiel aan

Veelgestelde vragen

Moet ik langskomen bij Medigo?

We regelen alles makkelijk en snel online: aanmelden, solliciteren, contracten ondertekenen en urenregistratie. Dit doen wij via de Mijn Medigo omgeving. Uiteraard heb je ook telefonisch en appcontact met onze recruiters. Heb je vragen? Stel ze aan hen.

Ben ik verplicht via Medigo te gaan werken als ik me inschrijf?

Jij bent helemaal niets verplicht. Je maakt bij ons vrijblijvend een account aan. Kun of wil je sommige periodes niet werken? Dat kan natuurlijk. Maar doordat je een account bij ons hebt, blijf je wel op de hoogte van interessante vacatures. Dus heb je interesse in een vacature, is het contact makkelijk en snel gelegd.

Ik heb me bij Medigo ingeschreven. Hoe gaat het nu verder?

Fijn dat je een account hebt aangemaakt. De recruiter uit jouw regio neemt de volgende werkdag contact met jou op. Als je niet bereikbaar bent op dat moment, ontvang je een Whatsapp om een belafspraak te maken. Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de recruiter en krijg je info over Medigo en onze werkwijze. Dit gebeurt telefonisch. Je hoeft dus niet naar onze locatie te komen.

Ik werk al via een ander uitzendbureau. Mag ik dan ook nog via Medigo werken?

Natuurlijk mag dat. Jij mag bij zoveel werkgevers tegelijk werken als jij zelf wilt. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe beter dat is voor jou én voor onze opdrachtgevers. Hou er wel rekening mee dat de loonheffingskorting maar bij één werkgever toegepast kan worden.

Ik kan de komende tijd niet werken. Moet ik me uitschrijven?

Nee, hoor. Geef jouw beschikbaarheid gewoon telefonisch, per app of per e-mail aan ons door. Zo krijg je in deze periode geen vacature-updates. Wel kun je ervoor kiezen om ze per e-mail te blijven ontvangen. Hier hoef je niets voor te doen. Ben je weer beschikbaar? Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat je geen leuke vacatures mist.

Hoe stellen jullie mij voor aan een eventuele opdrachtgever?

Wij stellen je per e-mail zo anoniem mogelijk voor aan de opdrachtgever. Uiteraard krijgen zij wel jouw profiel onder ogen. In dit unieke medisch profiel staat welke medische kennis, werkervaring en klinische vaardigheden jij hebt. En waarom jij dus dé perfecte match bent voor het werk en de functie.

Stel de opdrachtgever heeft interesse in mij. Hoe gaat dat in zijn werk?

Is de opdrachtgever op basis van jouw medische profiel geïnteresseerd? Dan laten wij jou dat meteen weten. Wij plannen een kennismaking in bij de opdrachtgever op locatie en soms zelfs al een eerste werkdag. Dat is afhankelijk van de opdrachtgever. 

Het is trouwens geen sollicitatiegesprek. Je kunt er dus vanuit gaan dat je na de kennismaking meteen jouw werkdagen bespreekt, er een planning gemaakt wordt en dat je misschien wel meteen start. Zo snel kan het gaan. Fijn, hè?

Hoe solliciteer ik naar een baan?

Zie je een leuke baan op onze website? Solliciteer dan meteen. De recruiter uit jouw regio neemt uiterlijk de volgende werkdag telefonisch contact met je op. Jij maakt kennis met de recruiter en je krijgt meer informatie over de vacature en of je in aanmerking komt. Dit gebeurt telefonisch. Het is dus niet nodig naar onze locatie te komen.

Waarom staat de naam van de opdrachtgever niet in de vacature?

Onze opdrachtgevers kiezen er bewust voor om Medigo in te schakelen om hun vacatures in te vullen en blijven graag in het voortraject anoniem. Onze recruiter geeft jou zoveel mogelijk info over het type zorginstelling en de werkzaamheden. Uiteraard bekijken jullie ook of de reisafstand/reistijd voor jou haalbaar is. Wil de opdrachtgever met jou kennismaken, dan krijg jij natuurlijk álle info over de instelling en de specifieke locatie.

Heb ik een vaste contactpersoon bij Medigo?

Yes. Jij hebt een vaste contactpersoon bij ons. Fijn, hè?! Onze recruiters hebben allemaal hun eigen werkgebied in Nederland. Jij hebt dus een vaste recruiter die contact met jou onderhoudt en je interessante vacatures doorstuurt. Ben je aan het werk via Medigo? Ook dan hou je contact.

Met welke medische opleiding kan ik via Medigo aan het werk?

Medigo is hét recruitmentbureau voor medisch studenten (hbo/wo) en afgestudeerden in de zorgsector. Jij kunt tijdens en na je studie werkervaring opdoen als voorbereiding op je vervolgcarrière. Als jij een medisch gerelateerde opleiding volgt of hebt afgerond, meld je dan meteen aan.

Wanneer krijg ik mijn salaris als ik via Medigo werk?

Jij hoeft bij ons gelukkig nooit lang op je geld te wachten. Iedere 2 weken is het pay day! De uitbetaling is op basis van jouw ingevulde en goedgekeurde urenregistratie.

Krijg ik mijn reiskosten vergoed?

Jazeker. Werk je via ons en maak je reiskosten, dan krijg je die vergoed. Reis je met de fiets of met je gratis OV? Dan vergoeden we natuurlijk geen reiskosten.

Krijg ik een goed uurloon?

Natuurlijk. Wij houden ons aan de inlenersbeloning: jouw loon gaat gelijk op met de vaste medewerkers van de opdrachtgever. Bij de precieze inschaling houden wij uiteraard ook rekening met je vooropleiding en relevante werkervaring. Je krijgt daarnaast 8% vakantiegeld, verlofuren en eventueel onregelmatigheidstoeslag. En – als je daar recht op hebt – een vergoeding voor je reiskosten.

Plan ik mijn werktijden zelf?

Niemand kent jouw bezigheden en verplichtingen beter dan jijzelf. Daarom bepaal jij samen met de planner van de opdrachtgever de dagen en uren die jij werkt.

Hoe zit het met verlofuren en vakantiegeld?

Jij bouwt verlofuren en vakantiegeld op. Dit tegoed reserveren we voor jou en zit dus niet in je reguliere salaris. Het actuele saldo vind je op je salarisspecificatie. Kun je een dag niet werken door een tentamen of vakantie? Dan neem je verlofuren op. Het vakantiegeld krijg je elk jaar rond mei/juni. Of op een ander tijdstip als je stopt met werken via Medigo.

Bouw ik pensioen op via Medigo?

Ja natuurlijk. Vanaf dag 1 bouw je bij Medigo pensioen op bij pensioenfonds Stipp.

Is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht bij mijn inschrijving?

Nee, een VOG is niet verplicht als je je inschrijft bij ons. Wij vragen pas een Verklaring Omtrent Gedrag als je gaat werken bij een opdrachtgever die dit van je vraagt. Medigo vraagt deze met alle plezier voor jou aan. De kosten worden meestal vergoed door de opdrachtgever.

Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Medigo assistent Emma