Onze missie

Dáárom doen wij wat we doen!

Meer dan ooit is hoogwaardige flexibele hulp hard nodig voor de continuïteit van de zorg. Energie krijgen we dan ook van het doorgronden van de – soms complexe – vraag van bijvoorbeeld een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of GGZ-instelling. Daarnaast geeft het ons voldoening om een perfecte match te maken tussen een medisch student of pas afgestudeerde en de zorginstelling. Niet alleen voor kortlopende projecten, maar ook voor duurzame dienstverbanden. Dat lukt ons keer op keer.

Zo heeft de instelling een waardevolle, hoogopgeleide medisch student in huis die zorgt dat het werk goed en nauwkeurig gedaan wordt. Hierdoor krijgen vaste medewerkers wat lucht en ervaren weer meer plezier in hun werk. Aan de andere kant voelen studenten zich gewaardeerd, doen relevante werkervaring op en krijgen ook nog eens goed betaald. Tegelijkertijd werken ze gericht en actief aan hun carrière en toekomst in de zorg. Resultaat: een big smile bij de student, een blij gezicht bij de zorginstelling en een tevreden glimlach om onze mond.

Medigo streeft naar een constant groeiende en steeds meer gevarieerde inzet van haar medisch studenten in de medische praktijk. Zo helpen wij de gezondheidszorg in Nederland telkens een stapje vooruit. Daar doen we het voor. Al meer dan 10 jaar.

Team Medigo

Hier staan wij voor

Dit mag jij altijd van ons verwachten!

Betrokken

Snel

Deskundig

Wij kennen de medisch student door en door

Medische kennis

Tijdens de medische studie (WO/HBO) doen onze kandidaten uitgebreide medische kennis op en ontwikkelen zij een scala aan klinische vaardigheden. Daarbij zijn onze kandidaten in staat om op professionele wijze te communiceren met zowel patiënt als zorgprofessional.

Snelle inwerktijd

Door de steile leercurve van onze kandidaten wordt het vaste personeel niet lang in beslag genomen voor het inwerktraject. Onze kandidaten zijn handig en ervaren met digitale zorgsystemen en applicaties en maken zich medische instructies en protocollen snel eigen.

Intrinsieke motivatie

Onze kandidaten hebben de ambitie om snel stappen te maken in de zorgsector. Ook zijn ze vaak al bekend met de werkzaamheden door stages en relevante (bij)banen en zien zij de waarde en het belang in van het opbouwen van een medisch netwerk.

Flexibel beschikbaar

Tijdens roostervrije perioden, wachttijd en overbruggingsperioden zijn onze kandidaten flexibel beschikbaar. Zij zijn dan ook een perfecte oplossing voor capaciteitsproblemen i.v.m. piek, ziek en specifieke tijdelijke projecten.

Doe een aanvraag

10+ jaar ervaring

10+ jaar ervaring heeft ons de volgende cijfers opgeleverd

100

Grootste steden van Nederland

500

Zorginstellingen geholpen bij reguliere zorg

5.000

Medisch studenten aan banen geholpen

Team Medigo

Rochelle

Rochelle

Senior recruiter
Kim

Kim

Senior recruiter
Jurrien

Jurrien

Recruiter
Nikolien

Nikolien

Recruiter
Rebecca

Rebecca

Recruiter
Nassim

Nassim

Recruiter
Peter

Peter

Sales manager
Puck

Puck

Accountmanager
Daan

Daan

Kwaliteit en Proces
John

John

Kwaliteit en Proces