Onze missie

Dáárom doen wij wat we doen!

Meer dan ooit is hoogwaardige flexibele hulp hard nodig voor de continuïteit van de zorg. Energie krijgen we dan ook van het doorgronden van de – soms complexe – vraag van bijvoorbeeld een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of GGZ-instelling. Daarnaast geeft het ons voldoening om een perfecte match te maken tussen een medisch student of pas afgestudeerde en de zorginstelling. Niet alleen voor kortlopende projecten, maar ook voor duurzame dienstverbanden. Dat lukt ons keer op keer.

Zo heeft de instelling een waardevolle, hoogopgeleide medisch student in huis die zorgt dat het werk goed en nauwkeurig gedaan wordt. Hierdoor krijgen vaste medewerkers wat lucht en ervaren weer meer plezier in hun werk. Aan de andere kant voelen studenten zich gewaardeerd, doen relevante werkervaring op en krijgen ook nog eens goed betaald. Tegelijkertijd werken ze gericht en actief aan hun carrière en toekomst in de zorg. Resultaat: een big smile bij de student, een blij gezicht bij de zorginstelling en een tevreden glimlach om onze mond.

Medigo streeft naar een constant groeiende en steeds meer gevarieerde inzet van haar medisch studenten in de medische praktijk. Zo helpen wij de gezondheidszorg in Nederland telkens een stapje vooruit. Daar doen we het voor. Al meer dan 10 jaar.

Team Medigo

Hier staan wij voor

Dit mag jij altijd van ons verwachten!

Betrokken

Snel

Deskundig

Wij kennen de medisch student door en door

Medische kennis

Tijdens de medische studie (WO/HBO) doen onze kandidaten uitgebreide medische kennis op en ontwikkelen zij een skala aan klinische vaardigheden. Daarbij zijn onze kandidaten in staat om op professionele wijze te communiceren met zowel patiënt als zorgprofessional.

Snelle inwerktijd

Door de steile leercurve van onze kandidaten wordt het vaste personeel niet lang in beslag genomen voor het inwerktraject. Onze kandidaten zijn handig en ervaren met digitale zorgsystemen en applicaties en maken zich medische instructies en protocollen snel eigen.

Intrinsieke motivatie

Onze kandidaten hebben de ambitie om snel stappen te maken in de zorgsector. Ook zijn ze vaak al bekend met de werkzaamheden door stages en relevante (bij)banen en zien zij de waarde en het belang in van het opbouwen van een medisch netwerk.

Flexibel beschikbaar

Tijdens roostervrije perioden, wachttijd en overbruggingsperioden zijn onze kandidaten flexibel beschikbaar. Zij zijn dan ook een perfecte oplossing voor capaciteitsproblemen i.v.m. piek, ziek en specifieke tijdelijke projecten.

Doe een aanvraag

10+ jaar ervaring

10+ jaar ervaring heeft ons de volgende cijfers opgeleverd

100

Grootste steden van Nederland

1.500

Zorginstellingen geholpen bij reguliere zorg

5.000

Kandidaten aan een baan geholpen

Team Medigo

Rochelle

Rochelle

Senior recruiter
Kim

Kim

Senior recruiter
Roderick

Roderick

Recruiter
Stella

Stella

Recruiter
Hanneke

Hanneke

Team- / accountmanager
Marieke

Marieke

Manager Kwaliteit & Proces
Rowdy

Rowdy

IT development (zzp)
Quint

Quint

Managing partner
Frederic

Frederic

Managing partner

Door de toenemende drukte van de COVID-19 diagnostiek, bleek al snel dat de capaciteit van medewerkers te krap werd. Om hier flexibel op te anticiperen is contact opgenomen met Medigo. De kwaliteit van de inzet van de krachten via Medigo is erg hoog. De krachten welke afgelopen periode aan het werk geweest zijn en de huidige krachten binnen ons laboratorium pikken de stof en taken snel op en draaien snel zelfstandig mee. Daarnaast passen deze medewerkers goed in ons team en zijn zeer genegen om de beschikbare momenten die ze hebben bij ons aan de slag te gaan. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Medigo. Bij de aanvraag voor beschikbare medewerkers wordt er intensief contact onderhouden over de te verrichten taken en de benodigde beschikbaarheid, zodat Medigo een goed passende kandidaat kan voordragen. Na kennismakingsgesprekken met de kandidaten verloopt de afwikkeling vlot en is er geregeld contact over de ervaringen met de krachten. In een periode waarin we geen krachten van Medigo aan het werk hebben, wordt er wel geregeld contact opgenomen en wordt besproken hoe de zaken en drukte binnen de organisatie ervoor staan. Medigo denkt mee en heeft begrip voor alle mogelijke situaties binnen de organisatie.

Wij zochten jonge mensen met medische kennis die per direct beschikbaar en flexibel waren. Bij 'standaard' uitzendbureaus vonden wij toch niet de jonge/slimme mensen die wij uiteindelijk bij Medigo wel vonden. Wij zijn heel tevreden over de kandidaten die wij hebben aangenomen via Medigo. De jonge studenten leren heel snel nieuwe vaardigheden aan. Zijn flexibel en denken graag mee. Zij zitten vaak nog in het 'opleidings-attitude' waardoor zij geen moeite hebben met het oppikken van nieuwe systemen of werkzaamheden. De communicatie die ik heb gehad met de mensen van Medigo heb ik als prettig ervaren.

Wij hadden snel extra handjes nodig om een grote administratieve klus te klaren. Intern waren er niet genoeg handen beschikbaar om dat op tijd te doen. We hebben heel snel de inzet van drie studenten van Medigo kunnen realiseren. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de inzet van de medisch studenten van Medigo. Niet alleen hebben zij goed resultaat afgeleverd en zorgvuldig gewerkt, het waren ook fijne collega's om mee samen te werken. Door de inzet van de studenten van Medigo hebben wij alle werkzaamheden op tijd afgekregen. Wij hebben goed contact gehad met Medigo en konden altijd bij hen terecht met vragen.

De reden dat wij Medigo regelmatig inschakelen is het tekort aan verpleegkundigen door het hele land. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Medigo; vriendelijk, snel en accuraat!

Heb je ook snel extra capaciteit nodig om een klus te klaren?

Neem contact op
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Emma