Onze missie

Dáárom doen wij wat we doen!

Meer dan ooit is hoogwaardige flexibele hulp hard nodig voor de continuïteit van de zorg. Energie krijgen we dan ook van het doorgronden van de – soms complexe – vraag van bijvoorbeeld een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of GGZ-instelling. Daarnaast geeft het ons voldoening om een perfecte match te maken tussen een medisch student of pas afgestudeerde en de zorginstelling. Niet alleen voor kortlopende projecten, maar ook voor duurzame dienstverbanden. Dat lukt ons keer op keer.

Zo heeft de instelling een waardevolle, hoogopgeleide medisch student in huis die zorgt dat het werk goed en nauwkeurig gedaan wordt. Hierdoor krijgen vaste medewerkers wat lucht en ervaren weer meer plezier in hun werk. Aan de andere kant voelen studenten zich gewaardeerd, doen relevante werkervaring op en krijgen ook nog eens goed betaald. Tegelijkertijd werken ze gericht en actief aan hun carrière en toekomst in de zorg. Resultaat: een big smile bij de student, een blij gezicht bij de zorginstelling en een tevreden glimlach om onze mond.

Medigo streeft naar een constant groeiende en steeds meer gevarieerde inzet van haar medisch studenten in de medische praktijk. Zo helpen wij de gezondheidszorg in Nederland telkens een stapje vooruit. Daar doen we het voor. Al meer dan 10 jaar.

Team Medigo

Hier staan wij voor

Dit mag jij altijd van ons verwachten!

Betrokken

Snel

Deskundig

Wij kennen de medisch student door en door

Medische kennis

Tijdens de medische studie (WO/HBO) doen onze kandidaten uitgebreide medische kennis op en ontwikkelen zij een skala aan klinische vaardigheden. Daarbij zijn zij in staat om op professionele wijze te communiceren met zowel patiënt als zorgprofessional.

Snelle inwerktijd

Door de steile leercurve van onze kandidaten wordt het vaste personeel niet lang in beslag wordt voor het inwerktraject. Ze zijn handig en ervaren met digitale zorgsystemen en applicaties en maken zich medische instructies en protocollen snel eigen.

Intrinsieke motivatie

Onze kandidaten hebben de ambitie om snel stappen te maken in de zorgsector. Ook zijn ze vaak al bekend met de werkzaamheden door stages en relevante (bij)banen en zien zij de waarde en het belang in van het opbouwen van een medisch netwerk.

Flexibel beschikbaar

Tijdens roostervrije perioden, wachttijd en overbruggingsperioden zijn onze kandidaten flexibel beschikbaar. Zij zijn dan ook een perfecte oplossing voor capaciteitsproblemen i.v.m. piek, ziek en specifieke tijdelijke projecten.

Dien een aanvraag in

10+ jaar ervaring

10+ jaar ervaring heeft ons de volgende cijfers opgeleverd

100

Grootste steden van Nederland

1.500

Zorginstellingen geholpen bij reguliere zorg

5.000

Kandidaten aan een baan geholpen

Team Medigo

Rochelle

Rochelle

Senior recruiter
Kim

Kim

Senior recruiter
Roderick

Roderick

Recruiter
Stella

Stella

Recruiter
Hanneke

Hanneke

Team- / accountmanager
Marieke

Marieke

Manager Kwaliteit & Proces
Rowdy

Rowdy

IT development (zzp)
Quint

Quint

Managing partner
Frederic

Frederic

Managing partner

Heb je ook snel extra capaciteit nodig om een klus te klaren?

Neem contact op

Als beginnend bedrijf waren wij op zoek naar een partner die met ons mee wilde denken en kwamen daardoor uit bij Medigo. Wij zijn erg tevreden over de inzet kandidaten en kwaliteit. Wij kunnen alleen een opdracht verwezenlijken met een goede kandidaat. Dus onze opdracht valt of staat met de inzet van Medigo naar het zoeken van een geschikte kandidaat. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Medigo. De korte lijntjes en de persoonlijke benadering maken de samenwerking zeer prettig.

De reden dat wij Medigo hebben ingeschakeld was personeelstekort op het afsprakenbureau door uitstroom, moesten snel schakelen om gekwalificeerde medewerkers in te zetten. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de inzet van hun medisch studenten, ze zijn snel van begrip, werken uiterst nauwkeurig! Het geeft rust in het team, kennis overdracht van beide kanten, van elkaar kunnen leren. Win win...

Wij hadden snel extra handjes nodig om een grote administratieve klus te klaren. Intern waren er niet genoeg handen beschikbaar om dat op tijd te doen. We hebben heel snel de inzet van drie studenten van Medigo kunnen realiseren. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de inzet van de medisch studenten van Medigo. Niet alleen hebben zij goed resultaat afgeleverd en zorgvuldig gewerkt, het waren ook fijne collega's om mee samen te werken. Door de inzet van de studenten van Medigo hebben wij alle werkzaamheden op tijd afgekregen. Wij hebben goed contact gehad met Medigo en konden altijd bij hen terecht met vragen.

Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Emma