Medisch studenten

Een bijbaan bij Medigo betekent waardevolle werkervaring!

Zou je naast je studie Technische Geneeskunde graag ook een relevante bijbaan scoren? Met werkervaring binnen de medische sector op je cv heb jij in je toekomstige carrière altijd een streepje voor! Tegen de tijd dat jij volledig klaar bent met studeren, heb je al flink wat kennis en ervaring opgedaan binnen het medische vakgebied. Reageer nu op een vacature Technische Geneeskunde en trap jouw medische carrière af met een knal!

Deze functies pak jij op als student Technische Geneeskunde

Je wilt vast weten wat jij als student nu echt kunt betekenen in het werkveld. Jouw rol kan enorm uiteenlopen, afhankelijk van het type zorginstelling waar je komt te werken én waar jouw interesses en ambities liggen. Word jij de nieuwe medisch assistent bij de huisartspraktijk in jouw buurt? Of ga je aan de slag als triagist of poli-assistent binnen een grote zorginstelling? Ons netwerk bestaat uit zorginstellingen in meer dan 100 steden, waardoor er altijd een vacature Technische Geneeskunde openstaat bij jou (of jouw universiteit) in de buurt. Zo is het combineren van een studie en een goede bijbaan lang niet zo ingewikkeld.

Weet je nog niet precies op welke (technische) geneeskunde vacature je wilt reageren? Doe dan een open sollicitatie – dan gaan we samen op zoek naar de ideale bijbaan.

In welke studiefase jij ook zit, Medigo is er voor je.

Maak je profiel aan
  • Bachelor (BSc)
  • Master (MSc)
  • Afgestudeerd

Bachelor (BSc)

Tijdens de bachelor van de studie technische geneeskunde kom je in aanraking met patiëntenzorg. Je ervaart zo hoe de verschillende medische disciplines samenwerken. Anatomie, fysiologie en pathologie komen ook aan bod. Op het gebied van medische technologie word je met de dag wijzer. En het menselijk lichaam en ziekteprocessen kennen geen geheimen meer voor je. Met deze kennis ben jij goud waard voor ziekenhuizen. Schrijf je daarom snel in.

Master (MSc)

Als je coschappen loopt in de masterfase, dan heb je misschien nog wat uren vrij per week. Een medische bijbaan is dan perfect voor jou. Jij bent bekend met technisch-medische vraagstukken en hebt al veel bagage toegevoegd aan je kennis en kunde. Denk aan injecteren, chirurgische vaardigheden en Advanced Life Support. Mede daardoor zitten ziekenhuizen om jou te springen. Die extra ervaring staat heel goed op je cv. Het helpt je ook bij je klinische afstudeerstage aan het einde van je master. Wacht niet, maar schrijf je nu in of update je account.

Afgestudeerd

Jij combineert in je (toekomstige) beroep technisch geneeskundige – of klinisch technoloog – geneeskunde en techniek. Veel ziekenhuizen zitten daarom echt op jou te wachten. Al klaar met je studie? Gefeliciteerd! Moet je nog een sprintje trekken, dan veel succes. Weet in ieder geval dat je in beide gevallen bij ons aan de slag kunt. Want jij wilt toch ook extra ervaring opdoen, geld verdienen en een waardevolle bijdrage leveren? Is jouw antwoord ja, schrijf je dan meteen in of upgrade je account.

Eenvoudig inschrijven en snel starten

Maak je profiel aan

Maak vrijblijvend en binnen 1 minuut een profiel aan en onze recruiters gaan voor jou aan de slag.

Vul je profiel in

Vul jouw Medigo profiel zo volledig mogelijk in, zodat wij jou optimaal kunnen matchen.

Persoonlijk contact

Onze recruiters nemen telefonisch contact met je op om jouw mogelijkheden door te nemen.

Snel aan de slag

Kort kennismaken bij de zorginstelling en starten!

Maak je profiel aan
Mijn Medigo

Van een persoonlijk profiel naar jouw ideale bijbaan

  • Uitgebreide medische kennis
  • Ervaring met medische verrichtingen
  • Vertrouwd met zorgsystemen
  • Snel instructies en protocollen eigen maken
  • Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
  • De taal spreken van de zorgprofessional
  • Patiënt -en cliëntvriendelijk te werk gaan

Benieuwd naar welke banen
we voor jou hebben? Check snel!

Onze toffe vacatures voor Technische Geneeskunde studenten

Als Technische Geneeskunde student ben jij een onmisbare schakel binnen de zorg. Hieronder vind je de vacatures die staan te wachten op een talent zoals jij!

Deze medisch studenten gingen je al voor

Bij Medigo zijn wij best trots. Waarom? Omdat we al meer dan 5.000 kandidaten hebben gematcht met een gave bijbaan in de medische sector! Met al meer dan 10 jaar ervaring op zak hebben we een flink netwerk opgebouwd. Inmiddels werken we al met meer dan 1.500 zorginstellingen samen. En daar zijn niet alleen wij, maar ook de zorginstellingen enorm blij mee! Hieronder lees je de ervaringen van de studenten die jou voor zijn gegaan. Allen gekoppeld aan hun ideale vacature Technische Geneeskunde, of een andere relevante studie. Ben jij de volgende medisch student die zijn of haar kennen en kunnen bewijst aan de professionals in het veld?

Ik heb vaardigheden opgedaan met meten van verschillende waarden en daarvan betekenis. Ook geleerd dit op een goede en eenvoudige manier uit te leggen aan de "patiënt". Het voordeel van een medische bijbaan is extra ervaring opdoen in de praktijk. Je bent veel bezig en op deze manier heb je een actieve leerhouding. Ook voeg je iets toe doordat je mensen kan helpen. Tevreden over Medigo? Ja zeker! Goede communicatie.

Ik werk bij een apotheek en verzorg medicijnreviews, kijk naar medicatielijsten en spoor onjuistheden op; zowel medische als administratieve fouten. Beetje cliché maar de brug van theorie naar praktijk leer je pas zodra je werkt, polyfarmacie bijvoorbeeld is op de opleiding 5 medicamenten, terwijl je in de praktijk soms 5x dat tegen komt. In een week tijd meer geleerd over farmacotherapie dan in een jaar aan practica. Ik ben zeker tevreden over Medigo. Er was een kleine miscommunicatie aan het begin maar zodra die weg was binnen een dag een baan gevonden en de volgende dag al het contract gekregen om te ondertekenen om 4 dagen later te beginnen. Vriendelijk, lekker vlot en tot nu toe zeer professioneel!

Als medisch student Gezondheidswetenschappen leer ik werken met een EPD systeem en patiënten helpen via de helpdesk. De voordelen van een medische bijbaan is dat je altijd ervaringen opdoet die je in verschillende (zorg)disciplines kunt gebruiken. Daarnaast werk je ook meteen in een richting die gerelateerd is aan je studie. Ik ben erg tevreden over Medigo!

Je doet ervaring op met patiëntcontact, inhoudelijke medische kennis van de desbetreffende afdeling, telefonisch contact met patiënten, omgaan met EPD's. Je bent binnen je interesses ook aan het werk waardoor je relevante werkervaring in de zorg opdoet. Daar profiteer je vast en zeker van tijdens de coschappen. Heel laagdrempelig contact met Medigo, waardoor alles altijd snel geregeld is.

Ben jij ook klaar voor de start van je medische carrière?

Maak je profiel aan

Veelgestelde vragen

Moet ik langskomen bij Medigo?

We regelen alles makkelijk en snel online: aanmelden, solliciteren, contracten ondertekenen en urenregistratie. Dit doen wij via de Mijn Medigo omgeving. Uiteraard heb je ook telefonisch en appcontact met onze recruiters. Heb je vragen? Stel ze aan hen.

Ben ik verplicht via Medigo te gaan werken als ik me inschrijf?

Jij bent helemaal niets verplicht. Je maakt bij ons vrijblijvend een account aan. Kun of wil je sommige periodes niet werken? Dat kan natuurlijk. Maar doordat je een account bij ons hebt, blijf je wel op de hoogte van interessante vacatures. Dus heb je interesse in een vacature, is het contact makkelijk en snel gelegd.

Ik heb me bij Medigo ingeschreven. Hoe gaat het nu verder?

Fijn dat je een account hebt aangemaakt. De recruiter uit jouw regio neemt de volgende werkdag contact met jou op. Als je niet bereikbaar bent op dat moment, ontvang je een Whatsapp om een belafspraak te maken. Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de recruiter en krijg je info over Medigo en onze werkwijze. Dit gebeurt telefonisch. Je hoeft dus niet naar onze locatie te komen.

Ik werk al via een ander uitzendbureau. Mag ik dan ook nog via Medigo werken?

Natuurlijk mag dat. Jij mag bij zoveel werkgevers tegelijk werken als jij zelf wilt. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe beter dat is voor jou én voor onze opdrachtgevers. Hou er wel rekening mee dat de loonheffingskorting maar bij één werkgever toegepast kan worden.

Ik kan de komende tijd niet werken. Moet ik me uitschrijven?

Nee, hoor. Geef jouw beschikbaarheid gewoon telefonisch, per app of per e-mail aan ons door. Zo krijg je in deze periode geen vacature-updates. Wel kun je ervoor kiezen om ze per e-mail te blijven ontvangen. Hier hoef je niets voor te doen. Ben je weer beschikbaar? Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat je geen leuke vacatures mist.

Hoe stellen jullie mij voor aan een eventuele opdrachtgever?

Wij stellen je per e-mail zo anoniem mogelijk voor aan de opdrachtgever. Uiteraard krijgen zij wel jouw profiel onder ogen. In dit unieke medisch profiel staat welke medische kennis, werkervaring en klinische vaardigheden jij hebt. En waarom jij dus dé perfecte match bent voor het werk en de functie.

Stel de opdrachtgever heeft interesse in mij. Hoe gaat dat in zijn werk?

Is de opdrachtgever op basis van jouw medische profiel geïnteresseerd? Dan laten wij jou dat meteen weten. Wij plannen een kennismaking in bij de opdrachtgever op locatie en soms zelfs al een eerste werkdag. Dat is afhankelijk van de opdrachtgever. 

Het is trouwens geen sollicitatiegesprek. Je kunt er dus vanuit gaan dat je na de kennismaking meteen jouw werkdagen bespreekt, er een planning gemaakt wordt en dat je misschien wel meteen start. Zo snel kan het gaan. Fijn, hè?

Hoe solliciteer ik naar een baan?

Zie je een leuke baan op onze website? Solliciteer dan meteen. De recruiter uit jouw regio neemt uiterlijk de volgende werkdag telefonisch contact met je op. Jij maakt kennis met de recruiter en je krijgt meer informatie over de vacature en of je in aanmerking komt. Dit gebeurt telefonisch. Het is dus niet nodig naar onze locatie te komen.

Waarom staat de naam van de opdrachtgever niet in de vacature?

Onze opdrachtgevers kiezen er bewust voor om Medigo in te schakelen om hun vacatures in te vullen en blijven graag in het voortraject anoniem. Onze recruiter geeft jou zoveel mogelijk info over het type zorginstelling en de werkzaamheden. Uiteraard bekijken jullie ook of de reisafstand/reistijd voor jou haalbaar is. Wil de opdrachtgever met jou kennismaken, dan krijg jij natuurlijk álle info over de instelling en de specifieke locatie.

Heb ik een vaste contactpersoon bij Medigo?

Yes. Jij hebt een vaste contactpersoon bij ons. Fijn, hè?! Onze recruiters hebben allemaal hun eigen werkgebied in Nederland. Jij hebt dus een vaste recruiter die contact met jou onderhoudt en je interessante vacatures doorstuurt. Ben je aan het werk via Medigo? Ook dan hou je contact.

Met welke medische opleiding kan ik via Medigo aan het werk?

Medigo is hét recruitmentbureau voor medisch studenten (hbo/wo) en afgestudeerden in de zorgsector. Jij kunt tijdens en na je studie werkervaring opdoen als voorbereiding op je vervolgcarrière. Als jij een medisch gerelateerde opleiding volgt of hebt afgerond, meld je dan meteen aan.

Wanneer krijg ik mijn salaris als ik via Medigo werk?

Jij hoeft bij ons gelukkig nooit lang op je geld te wachten. Iedere 2 weken is het pay day! De uitbetaling is op basis van jouw ingevulde en goedgekeurde urenregistratie.

Krijg ik mijn reiskosten vergoed?

Jazeker. Werk je via ons en maak je reiskosten, dan krijg je die vergoed. Reis je met de fiets of met je gratis OV? Dan vergoeden we natuurlijk geen reiskosten.

Krijg ik een goed uurloon?

Natuurlijk. Wij houden ons aan de inlenersbeloning: jouw loon gaat gelijk op met de vaste medewerkers van de opdrachtgever. Bij de precieze inschaling houden wij uiteraard ook rekening met je vooropleiding en relevante werkervaring. Je krijgt daarnaast 8% vakantiegeld, verlofuren en eventueel onregelmatigheidstoeslag. En – als je daar recht op hebt – een vergoeding voor je reiskosten.

Plan ik mijn werktijden zelf?

Niemand kent jouw bezigheden en verplichtingen beter dan jijzelf. Daarom bepaal jij samen met de planner van de opdrachtgever de dagen en uren die jij werkt.

Hoe zit het met verlofuren en vakantiegeld?

Jij bouwt verlofuren en vakantiegeld op. Dit tegoed reserveren we voor jou en zit dus niet in je reguliere salaris. Het actuele saldo vind je op je salarisspecificatie. Kun je een dag niet werken door een tentamen of vakantie? Dan neem je verlofuren op. Het vakantiegeld krijg je elk jaar rond mei/juni. Of op een ander tijdstip als je stopt met werken via Medigo.

Bouw ik pensioen op via Medigo?

Ja natuurlijk. Vanaf dag 1 bouw je bij Medigo pensioen op bij pensioenfonds Stipp.

Is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht bij mijn inschrijving?

Nee, een VOG is niet verplicht als je je inschrijft bij ons. Wij vragen pas een Verklaring Omtrent Gedrag als je gaat werken bij een opdrachtgever die dit van je vraagt. Medigo vraagt deze met alle plezier voor jou aan. De kosten worden meestal vergoed door de opdrachtgever.

Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Medigo assistent Emma