Kies voor een écht medisch uitzendbureau - Medigo actueel

Kies voor een écht medisch uitzendbureau

De medisch student van nu beseft zich maar al te goed dat het vinden van de perfecte vaste baan of het bemachtigen van die éne opleidingsplek niet geheel vanzelfsprekend is. Dit is de reden dat steeds meer medisch studenten ook een medische bijbaan willen tijdens hun studie. Niet alleen om extra praktijkervaring op te doen, maar ook om het CV (profiel) te onderscheiden van dat van ruim 34.000 WO en 48.000 HBO studenten binnen de gezondheidszorg.

Maar hoe combineer je een medische bijbaan met een druk studierooster? Werkgevers hebben vaak ondersteuning nodig voor een vast aantal dagen per week en dat wil niet altijd passen in het studierooster. Maak je profiel aan bij Medigo en profiteer van onze ervaring. Medigo is hét uitzendbureau voor medisch studenten en weet welke medische vacatures wel en niet bij jouw studiefase passen. Via Medigo kan jij flexibel worden ingezet bij één of meerdere huisartspraktijken, ziekenhuizen of andere zorginstellingen. Geef jouw beschikbaarheid eenvoudig op via onze handige planningstool en wij bieden jou een passende bijbaan binnen de gezondheidszorg.

Dus, wil jij je onderscheiden van de rest van alle medisch studenten in Nederland? Maak je profiel aan bij Medigo en bemachtig ook een passende en 100% medische bijbaan naast jouw studie!

Bron: Onderwijsincijfers 2019, Afbeelding: Medigo
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Medigo assistent Emma