Terug naar overzicht Medisch student
Zo maak jij als medisch student het beste CV - Medigo actueel

Zo maak jij als medisch student het beste CV

Bijna elke student heeft tegenwoordig een bijbaan nodig om rond te komen naast de studie. Medisch studenten kiezen daarbij het liefst voor een medisch inhoudelijke bijbaan. Want hoe meer medische werkervaring je tijdens je studie opdoet, hoe meer kans je maakt op die droombaan! En jouw CV moet natuurlijk opvallen naast dat van al die andere medisch studenten.

Medische bijbaan bemachtigen

Wist je dat de meeste medisch studenten na hun 2e jaar al aan het werk kunnen binnen de huisartsenpraktijk of het ziekenhuis, zónder werkervaring? Dit komt omdat de universiteiten voorzien in de meest recente medisch wetenschappelijke kennis, daadwerkelijk toepasbare leerstof, practica en stages. Met jouw medische kennis ben jij al van grote waarde voor veel zorginstellingen en kun jij belangrijke ondersteunende werkzaamheden oppakken! Maar hoe weet je welke onderwerpen of stages je gehad moet hebben voor welke vacature? En hoe maak je dit duidelijk inzichtelijk op jouw CV?

Ben jij benieuwd waar jouw CV nu écht uit moet bestaan?

Medigo is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van het kennisniveau en vaardigheden van medisch studenten. Om jouw kennis en kunde écht goed in kaart te brengen, heeft Medigo een kwalificatietool ontwikkeld waarmee jij gemakkelijk kunt aanvinken welke onderdelen jij wel en niet hebt gehad gedurende jouw studie. Hierdoor is het Medigo-profiel een slimme en veel uitgebreidere vertaling van jouw CV, met daarin onder andere de volgende onderwerpen:

#1. Opleidingsprogramma

#2. Stages

#3. Projecten

#4. Minors & majors

#5. Medische kennis op basis van vakken & modules

#6. Basic & Advanced cursussen

#7. Trainingen

#8. Extracurricular activities

#9. Labvaardigheden

#10. Gespreksvaardigheden

Een completer en relevanter CV met Medigo.nl

Naast bovenstaande onderwerpen zijn er nog veel meer specificaties binnen het Medigo profiel. Maak een account aan bij Medigo en bekijk welke onderdelen jij kunt invullen en aanvullen op jouw Medigo profiel. Op deze manier leer je waar artsen en zorginstellingen naar op zoek zijn om jou als medisch student écht te leren kennen!

En ben jij al op zoek naar een medische bijbaan?

Medigo staat in contact met een groot netwerk van zorginstellingen door heel Nederland die op zoek zijn naar medisch studenten! Neem een kijkje bij de vacatures of neem contact op met één van onze recruiters om samen te kijken welke zorginstelling bij jou past. Je kunt gemakkelijk met één van onze recruiters WhatsAppen.

Klik hier om jouw Medigo profiel aan te maken: profiel aanmaken.

Bron: Medigo ©, Afbeelding: Medigo ©
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Medigo assistent Emma