NBBU lidmaatschap

Medigo is lid van de NBBU. Een NBBU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, gedragsregels en afdracht van sociale premies. De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende uitzendondernemingen zijn en dat wet- en regelgeving op een correcte manier worden gehanteerd. NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-keurmerk.

NEN-4400-1 certificering

Medigo is NEN-4400-1 gecertificeerd. Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is een transparante norm voor de uitzendbranche en gebaseerd op de nationale norm, NEN 4400.

SNA-keurmerk

Met het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) wordt aangegeven dat Medigo voldoet aan de gestelde eisen in het SNA-schema. De SNA-certificering is een waarborg dat een bij de NBBU aangesloten uitzendorganisatie voldoet aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten. Medigo beschikt over het SNA-keurmerk.

G-rekening

Voor afdrachten van loonbelasting en sociale premies werken we met een zogenaamde G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde rekening die jou als opdrachtgever de zekerheid geeft dat je bent gevrijwaard van jouw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

WKA-verklaringen

Uiteraard worden wij maandelijks gecontroleerd door de Belastingdienst. Middels WKA-verklaringen geeft de Belastingdienst maandelijks een verklaring betalingsgedrag omzetbelasting en loonheffingen af. Deze verklaringen tonen aan dat Medigo alle omzetbelasting en loonheffingen over de voorgaande periode heeft betaald.

Eenvoudig inschrijven en snel starten

Maak je profiel aan

Maak vrijblijvend en binnen 1 minuut een profiel aan en onze recruiters gaan voor jou aan de slag.

Vul je profiel in

Vul jouw Medigo profiel zo volledig mogelijk in, zodat wij jou optimaal kunnen matchen.

Persoonlijk contact

Onze recruiters nemen telefonisch contact met je op om jouw mogelijkheden door te nemen.

Snel aan de slag

Kort kennismaken bij de zorginstelling en starten!

Maak je profiel aan
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Medigo assistent Emma