De diensten die Medigo uit handen neemt

We zijn heel flexibel. Ook als het gaat om de diensten die wij aanbieden. Of je nu kiest voor kandidaten op een 0 uren contract of een vaste uren afspraak. Of je nu 1 of 50 mensen nodig hebt. En of je juist graag iemand in vaste dienst neemt, het kan bij ons allemaal.

Neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken.

Neem contact op
 • Uitzend flexibel
 • Detachering flexibel
 • 25-50 kandidaten
 • Ondersteunen in planning
 • Gevarieerde teams
 • Vast in dienst
 • Slimme achterwacht
 • Onboarden

Uitzend flexibel

Medigo kandidaten bieden tijdelijke hoogwaardige capaciteit die naar wens is op en af te schalen. Voor projecten en werkzaamheden die qua tijdsduur van tevoren minder goed zijn in te schatten.

Doe een aanvraag

Detachering flexibel

Flexibel in te zetten kandidaten met vaste uren en periode afspraken voor iets meer zekerheid. Voor projecten en werkzaamheden die qua tijdsduur van tevoren vaststaan.

Doe een aanvraag

25 of meer kandidaten

Voor grote projecten of grootschalige werkzaamheden waarvoor een grote groep kandidaten tegelijk geworven, gekwalificeerd en onboard moeten worden.

Doe een aanvraag

Ondersteunen van planning

Beschik over een dedicated recruiter van Medigo die de planning op zich neemt van kennismaking op locatie en inwerkdag/training tot roosterplanning en vervanging bij ziekte.

Doe een aanvraag

Gevarieerde teams

Medigo biedt de mogelijkheid om kandidatenteams samen te stellen met gevarieerde medische expertise.

Doe een aanvraag

Vast in dienst

Naast flexibiliteit geeft Medigo haar opdrachtgevers ook graag een structurele oplossing voor de inzet van afgestudeerde kandidaten. Ideaal indien je op zoek bent naar afgestudeerd talent en graag medische young professionals zelf vast in dienst wilt nemen.

Lees meer

Slimme achterwacht oplossing

De oplossing voor als je gegarandeerd wilt zijn van capaciteit en inzet.

Doe een aanvraag

Uitgebreide onboarding

Medigo ondersteunt bij complexere eisen rondom onboarding van onze kandidaten. Zoals additionele geheimhoudingsverklaringen, verplichte zelfstudie, VOG en uitgebreide onboarding in het systeem van de opdrachtgever.

Doe een aanvraag

Wie is Medigo?

Al jaren lenen we kandidaten uit aan zorginstellingen. We weten dus wat beide nodig hebben. Niet voor niets dat zowel medisch studenten als zorginstellingen ons door heel het land vinden.

Betrokken

Wij weten wat er speelt binnen jouw organisatie en waar je naar op zoek bent.

Snel

Correcte onboarding en razendsnel de juiste kandidaat aan het werk.

Deskundig

Wij selecteren alleen de kandidaten die perfect aansluiten bij jouw vraag.

Voordelen inzet Medigo studenten

Medische kennis

Tijdens de medische studie (WO/HBO) doen onze kandidaten uitgebreide medische kennis op en ontwikkelen zij een skala aan klinische vaardigheden. Daarbij zijn zij in staat om op professionele wijze te communiceren met zowel patiënt als zorgprofessional.

Snelle inwerktijd

Door de steile leercurve van onze kandidaten wordt het vaste personeel niet lang in beslag wordt voor het inwerktraject. Ze zijn handig en ervaren met digitale zorgsystemen en applicaties en maken zich medische instructies en protocollen snel eigen.

Intrinsieke motivatie

Onze kandidaten hebben de ambitie om snel stappen te maken in de zorgsector. Ook zijn ze vaak al bekend met de werkzaamheden door stages en relevante (bij)banen en zien zij de waarde en het belang in van het opbouwen van een medisch netwerk.

Flexibel beschikbaar

Tijdens roostervrije perioden, wachttijd en overbruggingsperioden zijn onze kandidaten flexibel beschikbaar. Zij zijn dan ook een perfecte oplossing voor capaciteitsproblemen i.v.m. piek, ziek en specifieke tijdelijke projecten.

Dien een aanvraag in
Uitzendtarief

Bereken jouw uitzendtarief!

Benieuwd wat het inhuren van een Medigo medisch student voor jouw zorginstelling kost? Vul binnen 2 minuten het formulier in en ontvang direct een uitzendtarief op maat.

Jouw informatie aanvraag is verstuurd

Je ontvangt binnen één werkdag een indicatie van ons uitzendtarief op maat via de mail. Uiteraard neemt onze accountmanager graag contact met je op om de aanvraag verder te bespreken.

Laden...

In 4 snelle stappen capaciteit op orde

Vrijblijvende aanvraag

Doe op elk moment vrijblijvend een aanvraag. Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog met jou door.

Werving en selectie

Je ontvangt unieke Medigo profielen per mail waaruit je een weloverwogen keuze kunt maken.

Kennismaken op locatie

De kandidaat is na een positieve kennismaking direct inzetbaar binnen jouw zorgorganisatie.

Volledig ontlast

Wij verzorgen onboarding, contracten en uitbetaling.

Start direct!

Benieuwd naar het tarief van een afgestudeerd student?

Medigo geeft haar opdrachtgevers een structurele oplossing voor de inzet van afgestudeerde kandidaten. Ideaal indien je op zoek bent naar afgestudeerd talent en graag medische young professional aan je wilt binden. Gedetacheerd via Medigo voor een afgesproken periode of direct vast in dienst.

 • Ruime en gevarieerde keuze in afgestudeerde kandidaten
 • Heldere en uitgebreide selectieprocedure
 • Advies bij keuze en proces
 • Kandidaat gaat snel aan de slag
Neem contact op

Bereken hier jouw tarief!

Via Medigo voor een afgesproken periode of direct vast in dienst? Vul binnen 2 min. het formulier in en ontvang jouw tarief op maat.

Jouw informatie aanvraag is verstuurd.

Je ontvangt binnen één werkdag een indicatie van ons tarief op maat via de mail. Uiteraard neemt onze accountmanager graag contact met je op om de aanvraag verder te bespreken.

Laden...
 • Uurtarief voor flexibele inzet
 • W&S fee voor vast in dienst

Heb je ook snel extra capaciteit nodig om een klus te klaren?

Neem contact op

De reden dat wij Medigo hebben ingeschakeld was personeelstekort op het afsprakenbureau door uitstroom, moesten snel schakelen om gekwalificeerde medewerkers in te zetten. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de inzet van hun medisch studenten, ze zijn snel van begrip, werken uiterst nauwkeurig! Het geeft rust in het team, kennis overdracht van beide kanten, van elkaar kunnen leren. Win win...

Als beginnend bedrijf waren wij op zoek naar een partner die met ons mee wilde denken en kwamen daardoor uit bij Medigo. Wij zijn erg tevreden over de inzet kandidaten en kwaliteit. Wij kunnen alleen een opdracht verwezenlijken met een goede kandidaat. Dus onze opdracht valt of staat met de inzet van Medigo naar het zoeken van een geschikte kandidaat. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Medigo. De korte lijntjes en de persoonlijke benadering maken de samenwerking zeer prettig.

Door de toenemende drukte van de COVID-19 diagnostiek, bleek al snel dat de capaciteit van medewerkers te krap werd. Om hier flexibel op te anticiperen is contact opgenomen met Medigo. De kwaliteit van de inzet van de krachten via Medigo is erg hoog. De krachten welke afgelopen periode aan het werk geweest zijn en de huidige krachten binnen ons laboratorium pikken de stof en taken snel op en draaien snel zelfstandig mee. Daarnaast passen deze medewerkers goed in ons team en zijn zeer genegen om de beschikbare momenten die ze hebben bij ons aan de slag te gaan. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Medigo. Bij de aanvraag voor beschikbare medewerkers wordt er intensief contact onderhouden over de te verrichten taken en de benodigde beschikbaarheid, zodat Medigo een goed passende kandidaat kan voordragen. Na kennismakingsgesprekken met de kandidaten verloopt de afwikkeling vlot en is er geregeld contact over de ervaringen met de krachten. In een periode waarin we geen krachten van Medigo aan het werk hebben, wordt er wel geregeld contact opgenomen en wordt besproken hoe de zaken en drukte binnen de organisatie ervoor staan. Medigo denkt mee en heeft begrip voor alle mogelijke situaties binnen de organisatie.

Veelgestelde vragen

Welke CAO hanteert Medigo?

Medigo hanteert de CAO NBBU, daarnaast wordt rekening gehouden met de mogelijke CAO waaronder de opdrachtgever valt. Dit onder meer in verband met de inlenersbeloning. Valt een opdrachtgever niet onder een CAO, maar hanteert deze een eigen bedrijfsregeling, dan wordt deze samen met de CAO NBBU aangehouden.

Wat wordt bedoeld met de inlenersbeloning?

De inlenersbeloning is de geldende beloning van medewerkers in dienst van de opdrachtgever, werkzaam in een gelijke of gelijkwaardige functie als de uitzendkracht. De toepassing van de inlenersbeloning is gebaseerd op de geldende CAO en informatie verstrekt door de opdrachtgever. Uiteraard adviseren wij hierin.

Is de samenwerkingsovereenkomst vrijblijvend?

Medigo hanteert een flexibele samenwerkingsovereenkomst zonder einddatum. Dat betekent dat wij direct en/of in de toekomst voor de opdrachtgever aan de slag kunnen gaan. De samenwerkingsovereenkomst is uiteraard slechts geldig/relevant indien besloten wordt daadwerkelijk samen te werken en wanneer er kandidaten van Medigo aan het werk gaan. Er zijn geen verdere verplichtingen aan verbonden.

Hoelang duurt het voordat een kandidaat geworven is en aan het werk kan?

Medigo is gewend om zeer snel geschikte kandidaten te leveren en te onboarden. Dit is al mogelijk binnen een paar werkdagen. Om onze kwaliteit te garanderen, nemen wij geen spoedaanvragen aan voor dezelfde dag of de volgende werkdag. Uiteraard ligt het aan verschillende aspecten hoe snel wij de juiste kandidaat hebben gevonden, zoals regio, locatie, duur van de opdracht en vacature-eisen.

Wat kan ik na mijn aanvraag verwachten?

Na de intake ontvang je een bevestigingsmail, met daarin het Medigo uurtarief. Vanaf dat moment gaan wij in ons kandidatenbestand op zoek naar geschikte kandidaten. Tijdens dit proces houden wij de opdrachtgever op de hoogte van de vorderingen. Jullie ontvangen per mail de door Medigo voorgeselecteerde profielen waarna er de mogelijkheid is om een (telefonische) kennismaking in te plannen met de kandidaat of kandidaten, voordat een definitieve keuze wordt gemaakt. Uiteraard wordt er pas gefactureerd vanaf het moment dat de kandidaat of kandidaten aan de slag gaan en de gewerkte uren door de opdrachtgever geaccordeerd zijn.

Betaal ik als opdrachtgever de reiskosten voor de kandidaat?

Medigo werkt met studenten die vaak in bezit zijn van een OV jaarkaart. We houden hier met het matchen zeker rekening mee. Werkt de kandidaat in uren dat de kaart niet geldig is, dan betaalt de opdrachtgever de reiskosten. Ook als de kandidaat voor zijn of haar werk reist met de auto, worden deze kosten gedeclareerd aan de opdrachtgever. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg.

Wanneer krijgt de kandidaat uitbetaald en ontvangt de opdrachtgever de factuur?

Medigo betaalt haar kandidaten tweewekelijks uit. Het betreft alle gewerkte uren, waarvan de urenbriefjes door de opdrachtgever zijn geaccordeerd. Op hetzelfde moment versturen we ook de factuur naar de opdrachtgever. Deze heeft een vooraf overeengekomen betaaltermijn van 14 of 30 dagen. Heb je als opdrachtgever een specifieke kostenplaats die we dienen te benoemen op de factuur, geef het ons door. We houden daar zeker rekening mee.

Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.
Emma